Markedsverktøy

Software og rapporter laget for å gi deg innsikten du trenger, når du trenger det.

Våre markedsverktøy

Algoritmer

Vi har utviklet algoritmer som daglig innhenter data på nyboligmarkedet siden 2020 og har utviklet flere verktøy for å bedre beslutningsgrunnlaget til våre kunder basert på deres ønsker og behov.

Kundens behov

Våre markedsverktøy er utviklet i tett samarbeid med våre kunder for å gi en komplett dekning av behovene i markedet. Enten du ønsker å analysere markedet selv, eller om du ønsker bistand fra oss, så har vi verktøyet du trenger.

Små differanser

Vårt fokus er å ha den mest korrekte, ferdig vasket og oppdaterte nyboligdataen for nyboligprosjekter i Norge. Når man analyserer en tomt eller et prosjekt, så er det ofte små differanser som utgjør store forskjeller i kalkylene både i akkvisisjon-, prosjektering og i salgsfasen. Derfor mener vi det er essensielt å ha det beste underlaget for å ta beslutninger.

Skreddersydde interne dashboards

Skreddersydde interndashboards er for dere som kun ønsker det aller beste, og muligheter for å skreddersy ditt eget verktøy/rapporteringssystem innenfor nyboligsegementet. Her kan man få detaljinnsikt i markedet, egne og konkurrerende prosjekter, og det er kun fantasien som setter grenser på hva man kan få til.

Markedsrapporter

Våre markedsrapporter gir deg innsikten du trenger for dine områder. Her oppdaterer vi deg på utviklingen i markedet i dine områder, både i detalj og aggregert. Er perfekt for å skape en felles forståelse av markedet innad i organisasjonen.


Vi har også erfaring med å levere ulike rapporter til styremøter og internmøter både på marked, markedsandeler og ferdigstillelser. Ta kontakt, så finner vi en mal som passer deg.

Interaktiv excel-rapportering

Det fins mange fancy måter å visualisere data på, men noen ganger så er fortsatt excel best. Dette er for dere som liker best å jobbe i excel, og ønsker det mest korrekte underlaget å jobbe i. Vi leverer en ferdig utarbeidet excel-kalkyle, vasket for garasje og prisendringer, designet for at du lett skal få ut det du ønsker, når du ønsker det på detaljnivå.

Plot.ai

Plot.ai er utviklet for å gi deg alt du trenger for å gjøre viktige beslutninger innenfor nyboligsegmentet. Enten det er å se på trender over historiske data aggregert eller om det er å følge tett med på konkurrerende prosjekter, så er Plot.ai plattformen for deg.
Ta kontakt for å få testet plattformen.

Kontakt oss